GREENSCREEN: LJUSSÄTT OCH FILMA MED ARRI ALEXA – Workshop

Vill du lära dig hur man arbetar med greenscreen? Under två dagar får du som deltagare i Filmbasens nya workshop en grundutbildning i hela arbetsflödet – från filmning till ljussättning och redigering.
Fokus ligger på praktiska övningar som blandas med grundläggande teori. Workshopen riktar sig till dig som fotar, regisserar, eller bara är intresserad av att pröva på.

Greenscreen-workshop-1024x675Du filmar med Arri Alexa och kan även få med dig det inspelade materialet hem på egen hårddisk. Har du aldrig filmat med Arri Alexa tidigare kommer du få en genomgång av kameran på plats (grundläggande foto-/filmkunskaper räcker alltså).

Kursledare: Emil Mkrttchian (regissör och fotograf) och Gabriel Mkrttchian (fotograf) från produktionsbolaget Apricot Stone.

Datum:12-13 april, kl 10.00 – 17.00 (båda dagarna)

Plats: Light in a Room, Tjurhornsgränd 2, T-bana Globen

Pris: 600kr

Anmälan: Du anmäler dig genom att skicka ett mail till greenscreen@filmbasen.semed dina adressuppgifter, samt en kort beskrivning av dina tidigare erfarenheter av film och foto. Deadline är 8 april. Max antal deltagare är 12, så vänta inte med att anmäla dig (först till kvarn gäller).

Kostnaden för kursen är 600 kr som faktureras till den adress du anger i ditt mail. Om du får förhinder att gå kursen ska avanmälan ske senast (samma som sista anmälningsdag), annars faktureras du halva kursavgiften om vi inte lyckas fylla din plats. Det är okej att skicka en ersättare om du själv får förhinder.

För frågor kring kursen, kontakta emil@apricotstone.se